Categorii produse

Set pentru calatorii Wonderland

(0) 100ml + 100ml + 75ml + 30ml

Produs nou

Brand
Victoria Beauty
Magazin
Lady's

Set pentru călătorii ce conţine: Șampon hidratant şi balsam 2 în 1, Gel de duş, Loţiune pentru corp cu pulbere de aur, Gel pentru curăţare mâini, Burete pentru baie

Mai multe detalii

Descriere produs

Set pentru călătorii ce conţine:

  • Șampon hidratant şi balsam 2 în 1
    Acest produs natural de 95% este exact ceea ce are nevoie părul tău după nenumărate ore de soare, praf sau sare. Formula cu unt de nucă de cocos, oferă o îngrijire delicată, curățare cu spumă care nu usucă și care vă va reîmprospăta și revigora șuvițele. Utilizare: Aplicați pe părul umed formați spuma și clătiți. Atenție: A se păstra departe de ochi. În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
  • Gel de duş
    Gelul de duș are un parfum relaxant de nucă de cocos pentru a vă ajuta să vă relaxați după o zi lungă plină de aventuri. Produsul vă curăță pielea la perfecțiune și o lasă moale, netedă și parfumată. Utilizare: Aplicați pe pielea umedă, masați și clătiți. Atenție: A se păstra departe de ochi. În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
  • Loţiune pentru corp cu pulbere de aur
    Această loțiune de corp bogată vă va restabili confortul și catifelarea pielii după toate orele petrecute în aer liber. Îmbogățită cu particule fine de aur, va adăuga o strălucire delicată pentru a vă pregăti pentru o noapte distractivă de petrecere. Utilizare: Se aplică pe pielea curată și uscată și se masează până la absorbția completă. Atenție: A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
  • Gel pentru curăţare mâini
    Cel mai bun prieten de călătorie, gelul îți va menține mâinile curate oriunde și oricând. Vine într-un ambalaj convenabil, astfel încât să îl puteți atașa la orice geantă și să îl aveți la îndemână. Utilizare: Aplicați gelul pe mâini, frecați ușor și lăsați-l să se usuce. Conține etanol (aproximativ 75%). Atenție! Inflamabil. A se păstra departe de căldură sau flăcări deschise. A se ține departe de ochi. În caz de contact cu ochii, cu pielea rănită sau dacă este ingerat, solicitați asistență medicală. Copiii cu vârsta sub 6 ani pot utiliza produsul numai sub supravegherea părinților.
  • Burete pentru baie

Evaluări

Părerea ta despre produs

Set pentru calatorii Wonderland

Set pentru calatorii Wonderland

Set pentru călătorii ce conţine: Șampon hidratant şi balsam 2 în 1, Gel de duş, Loţiune pentru corp cu pulbere de aur, Gel pentru curăţare mâini, Burete pentru baie

6 alte produse în aceeași categorie: Seturi cadou femei