Categorii produse

Set 4 creme Herbal Kraft Multi Therapy

(0) 4 x 70ml

Produs nou

Magazin
Lady's
Set 4 creme terapeutice Herbal Kraft Multi Therapy. Remedii naturiste la pachet! Un cadou perfect!

Mai multe detalii

Descriere produs

Set 4 creme Herbal Kraft Multi Therapy

Remedii naturiste la pachet! Un cadou perfect!

Gel antireumatic Puterea calului
Prin ingredientele sale active din plante, gelul antireumatic Puterea Calului este recomandat pentru efectele sale benefice în special după efort fizic crescut sau exerciţiu fizic. Poate fi folosit atât pentru picioare şi braţe, cât şi pentru spate. Combinaţia specială de mentol, camfor și extract din plante medicinale stimulează şi revitalizează rapid muşchii obosiţi şi suprasolicitati, ameliorează contracția dureroasă a muşchilor gâtului, calmează durerile articulare crescând mobilitatea acestora și ajută la diminuarea artritei, fiind un excelent remediu pentru tulburările circulaţiei periferice. Gelul oferă un efect răcoritor și calmant resimțit la câteva minute după aplicare.

Gel antireumatic Puterea calului cu ardei iute
Este indicat pentru calmarea durerilor de spate, mușchi și picioare, contribuind la reducerea febrei musculare și a durerilor musculare. Ajută la ameliorarea artritei, nevritei, la eliminarea umflăturilor, dar și în cazul varicelor. Extractul de ardei iute stimulează circulația sângelui oferind un efect plăcut de încălzire la nivelul pielii. Poate fi utilizat în prealabil activităților sportive având rol de încălzire a mușchilor.

Gel antireumatic Puterea calului cu nămol sapropelic
Prin ingredientele sale active din plante, gelul antireumatic Puterea Calului cu nămol din Marea Moartă este recomandat pentru efectele sale benefice în special după efort fizic crescut sau exerciţiu fizic. Nămolul îmbunătățește funcționarea și regenerarea celulară, activează circulația sangvină revigorând tonusul muscular și mobilitatea articulațiilor. Extractul de mentă revigorează pielea, o întinerește și îmbunătățește circulația periferică. Eucaliptul este un remediu important în tratarea artritei, mai ales când simptomele sunt agravate de vremea rece. Stimulează și regenerează țesuturile, are proprietăți anti-imflamatoare, relaxează mușchii încordați și articulațiile.

Cremă pentru varice cu castane sălbatice
Extractul de castane sălbatice este recunoscut pentru conţinutul său bogat în substanţe care acţionează asupra vaselor de sânge, asupra sistemului nervos şi celui muscular. Crema cu extract de castane sălbatice este recomandată pentru tratarea simptomelor incomode datorate inflamațiilor venoase, a hematoamelor, precum și pentru îngrijirea picioarelor obosite, tensionate. Calmează durerea provocată de varice sau oboseală, are acţiune antiinflamatoare și ajută la regenerarea pielii aspre, crăpate.

Mod de utilizare: Aplicați crema zilnic de două ori, pe pielea curată, prin mișcări ușoare de masaj.

Atenție! Exclusiv pentru utilizare externă. Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase. Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii mici, sub 3 ani.

Evaluări

Părerea ta despre produs

Set 4 creme Herbal Kraft Multi Therapy

Set 4 creme Herbal Kraft Multi Therapy

Set 4 creme terapeutice Herbal Kraft Multi Therapy. Remedii naturiste la pachet! Un cadou perfect!

17 alte produse în aceeași categorie: Creme terapeutice