Categorii produse

Vopsea pentru păr semi-permanentă BeExtreme Prestige Vips

(0) 100 ml

Produs nou

Magazin
Lady's

Formulă nouă de nuanţator pentru păr cu uleiuri 100% naturale de măsilne şi macadamia, vitamina F şi extract de urzică ce colorează delicat şi hrăneşte părul

Mai multe detalii

Descriere produs

Formula nouă de nuanțator pentru păr Vip’s PRESTIGE BeEXTREME, nu conține amoniac și oxidant. Colorează delicat și hrănește părul cu ajutorul combinației de uleiuri 100% naturale de măsilne și Macadamia, vitamina F și extract de urzică. Această combinație conferă părului strălucire remarcabilă, rezistență și îl face ușor de pieptănat și coafat.

Se poate utiliza atât pentru părul natural cât şi pentru cel vopsit. Pentru culori luminoase puternice și strălucitoare cât şi pentru părul închis la culoare este recomandată decolorarea prealabilă cu produsul Bleaching kit BeExtreme de la Vip's Prestige. Pentru a obține culoarea dorită, înainte de utilizare faceți teste preliminare pe suvițe mici de păr.

Este un produs de colorare semipermanentă ce-ți oferă trei opțiuni de efecte deosebite. Poți să:

  • Schimbi complet culoarea părului cu ajutorul pigmenţilor speciali ai cremei de colorare.
  • Nuanțezi parțial culoarea existentă prin amestecarea nuanțatorului cu Corector Neutru № 00 BeExtreme de la Vip's Prestige.
  • Fii creativă obținând suvițe de diverse culori. Formula specială a nuanțatorului BeExtreme iți permite sa obții și suvițe puternic colorate ale părului decolorat.

Culoarea persistă între 4 si 12 spălări, depinzând de culoarea aleasă şi de tipul de păr. Se poate repeta colorarea oricând fără niciun risc legat de degradarea părului sau afectarea sănătății.

Avantaje:
Se utilizează ca atare, direct din tub.
Timp de acționare între 5 și 90 minute în funcție de culoarea inițială și culoarea dorită. Va rugăm sa consultați tabelul din prospect.
Formula speciala cu uleiuri de masline, macadamia și ricin nu numai ca întăreşte structura firului de păr dar îl si revitalizează şi îi redă strălucirea
Nu presupune utilizarea de balsam suplimentar după folosire. Părul ramane moale, mătăsos și strălucitor.
Poate fi folosită și de către bărbați.
Are PH foarte apropiat de ph-ului părului.
Se poate aplica imediat după decolorare, ondulare permanentă sau îndreptarea părului, dar culoarea obținută poate fi mai deschisă sau prea intensă.
Datorită formulei cu extract de urzică şi uleiuri de măsline, macadamia şi ricin revitalizează părul. De aceea se poate utiliza pe termen lung fără a deteriora firul de păr.
Se poate folosi chiar si de către persoane cu pielea sensibilă care au reacții alergice la folosirea oxidanţilor din vopselele de păr. Riscul de apariție al reacțiilor alergice este mai mic decât la utilizarea voselelor permanente.
Cu ajutorul acestui produs se pot obține nuanțe surprinzătoare, strălucitoare și intense.
Se poate varia nuanța și intensitatea amestecând produsul cu corectorul neutru № 00 BeExtreme de la Vip's Prestige.

Nu conține:

  • PPD, rezorcinol, 1-naftol potential alergenici
  • agenți alcalinizanți precum amoniacul sau monoetanolamina
  • peroxid de hidrogen sau alți agenti oxidanți care degradează părul

Atenție!
Produsul nu conține oxidanți și ca atare culoarea se suprapune peste culoarea initială a părului. Persoane cu nuanțe diferite ale părului nu vor obține același rezultat al colorării.
În cazul părului cărunt, firele cărunte vor avea culoarea diferită de cele cu pigment natural. Este preferabilă repetarea colorării la rădăcină în cazul părului cărunt.
Nu are acțiune de decolorare și nu este posibilă deschiderea nuanței părului fără o operațiune prealabilă de decolorare cu produse specifice acestei operațiuni (setul de decolorare Bleaching kit Be Extreme de la Vip’s Prestige).
Produsul este ideal în cazul vopsirii culoare-peste-culoare și pentru închiderea culorii părului dumneavoastră cu o nuanță.
Culoarea pe care o are nuanţatorul în tub poate varia puţin faţă de nuanţa reală obținută pe păr în funcție de nuanța părului și de gradul de decolorare anterior aplicării.

Instrucţiuni de utilizare

Evaluări

Părerea ta despre produs

Vopsea pentru păr semi-permanentă BeExtreme Prestige Vips

Vopsea pentru păr semi-permanentă BeExtreme Prestige Vips

Formulă nouă de nuanţator pentru păr cu uleiuri 100% naturale de măsilne şi macadamia, vitamina F şi extract de urzică ce colorează delicat şi hrăneşte părul

17 alte produse în aceeași categorie: Vopsea de păr