Categorii produse

Ser pentru cresterea genelor Long 4 Lashes

(0) 3 ml

Produs nou

Brand
Magazin
Lady's

Serul Long 4 Lashes ajută la creșterea genelor, făcându-le mai lungi, mai voluminoase și mai sănătoase, îmbunătățind vizibil starea lor.

Mai multe detalii

Descriere produs

Serul Long 4 Lashes ajută la creșterea genelor, făcându-le mai lungi, mai voluminoase și mai sănătoase, îmbunătățind vizibil starea lor. În plus, serul este îmbogățit cu acid hialuronic care hidratează și netezește suprafața genelor. Provitamina B5 îmbunătățește structura fibrelor de păr, făcându-le mai puternice, mai strălucitoare și mai flexibile. Alantoina previne iritarea și înroșirea pielii și sprijină procesul de regenerare. Ciclul standard de creștere a genelor durează între 3 și 6 luni. În timpul acestui ciclu, genele parcurg trei etape: etapa de creștere intensivă, etapa de tranziție și etapa de odihnă. Genele cresc numai în prima etapă și cad la sfârșitul întregului ciclu. Serul nu schimbă acest proces natural. El acționează activ pe tot parcursul ciclului de creștere a genelor, stimulează creșterea genelor naturale și apoi le prelungește viața. Cu toate acestea, în unele cazuri, ciclul de creștere stimulat puternic de ser poate face ca "vechile gene" să cadă mai devreme în favoarea celor noi (mai lungi, mai groase, mai sănătoase) după primele 2-3 săptămâni de utilizare serului. Nu este un motiv de îngrijorare deoarece procesul este unul temporar și indică un început eficient al acțiunii produsului. Utilizare: Aplicați serul utilizând aplicatorul perie pe pielea curată și uscată a pleoapei superioare, de-a lungul liniei genelor. Aplicați în fiecare seară. Nu aplicaţi în interiorul ochiului sau pe linia inferioară a genelor. Produsul poate fi utilizat şi de persoanele care poartă lentile de contact însă acestea trebuie scoase înainte de aplicare. Produsul poate fi aplicat şi pe extensiile de gene sau pe genele vopsite cu genele henna. Atenţie! Evitaţi contactul cu ochii. Nu utilizați în caz de hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului. În cazul bolilor oculare cronice, inclusiv glaucomului, vă rugăm să consultați medicul înainte de utilizare. Nu se aplică pe pielea roșie, iritată sau deteriorată. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă caldă. Dacă apar iritații sau roșeață, întrerupeți utilizarea serului. Dacă simptomele persistă în ciuda întreruperii utilizării produsului, solicitați sfatul medicului. Nu utilizați produsul în timpul sarcinii sau în timpul alăptării. Nu se recomandă utilizarea în timpul chimioterapiei. Produsul poate fi utilizat numai de adulți. Depozitați la temperatura camerei într-un loc sigur, departe de copii.

Evaluări

Părerea ta despre produs

Ser pentru cresterea genelor Long 4 Lashes

Ser pentru cresterea genelor Long 4 Lashes

Serul Long 4 Lashes ajută la creșterea genelor, făcându-le mai lungi, mai voluminoase și mai sănătoase, îmbunătățind vizibil starea lor.

12 alte produse în aceeași categorie: Mascara